VALİ M. LÜTFULLAH BİLGİN İLKOKULU


Vizyon: Atatürk İlke ve İnkilaplarını benimsemiş,temel demokratik değerlerle donanmış, bireysel farklılıkları ne olursa olsun araştırma,sorgulama,eleştirel düşünme,problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı,gelecekte yönetimde söz sahibi olma,ekonomik özgürlüğünü kazanmış güçlü ve bilinçli öğrenciler yetiştirmektir.

Misyon: Vali Mehmet Lütfullah bilgin İlköğretim okulu; çağdaşlığını toplumsal yardımlaşmanın milli ve sosyal değerlerin egemen olmasını sağlayacak toplumun gelişmesine katkıda bulunarak,eleştirel düşünebilen,yaratıcı,iletişim becerisi olan,araştıran,sorgulayan,problem çözebilen,Bilgi Teknolojilerini kullanabilen,girişimci ve Türkçeyi doğru, etikili ve güzel kulanabilen insanlar yetiştirmektir.Bu misyonu gerçekleştirmek için okulumuz bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan bir eğitim kurumu olacaktır.

Başarılar: *Sportif faaliyetlerde Kros erkeklerde il ferdi 2’ncilik, kızlarda ise il ferdi 3’üncülük ödülleri alınmıştır. *Gençlik Merkezi İlköğretim Okullar Arası Masa tenisi Yarışması Ferdi Kızlar il 2.(ikincisi) 17-18 Aralık 2011 *Gençlik Merkezi İlköğretim Okullar Arası Masa tenisi Yarışması Ferdi Kızlar il 3.(üçüncüsü) 17-18 Aralık 2011 *24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Centilmenlik kupası alınmıştır. *Halk oyunlarında hem kulüp ekibi hem de okul ekibi hazırlıklarına devam etmektedir. *Okul içinde de voleybol ve futbol turnuvası düzenlenmiş olup, dereceye giren öğrencilere ödüller verilmiştir. *1. Dönemin son iki haftasında 2.-8. Sınıflar arası “Bilgi Yarışması” yapılmıştır. *Tüm öğretmenlerle piknik, yemek ve eğlence programları düzenlenmiş olup evlerde yemekli ziyafetlerde bulunulmuştur. *Okulumuzun birlik, bütünlük içinde olması, veli-öğrenci-öğretmen ilişkilerinin takım ruhu ile olması, okul kültürü oluşmasında önemli etken olmuştur. Mevcut kadro ile güzel başarılara imza atılabileceğine olan inancımız sonsuzdur.

Saatler: Ders Başlama Saati=08:30 Ders Bitiş Saati =14:30
Isınma: Okul binamız kömürlü kaloriferle ısıtılmaktadır.
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05454700001

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://lbilginio.meb.k12.tr

Adres - Merzan Mahallesi Sanayi Caddesi Merkez/HAKKARİ

Öğretmen :13
Öğrenci :163
Derslik :17
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :40
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri -

Adres - Merzan Mahallesi Sanayi Caddesi Merkez/HAKKARİ

Ulaşım Okulumuza ulaşım şehir merkezinden on beş dakika arayla kalkan servislerle ulaşabilrsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezine 1,5 km uzaklıktadır.